در گفت وگو با زمین دار شو مطرح شد

رعایت فاصله گذاری و تداوم دوركاری در مشاغل غیرضرور

رعایت فاصله گذاری و تداوم دوركاری در مشاغل غیرضرور یک مقام مسئول کارگری رعایت فاصله گذاری اجتماعی نیروهای انسانی در محیط های کار و تداوم دورکاری در مشاغل غیرضرور را خواهان شد و با تاکید بر حضور نمایندگان تشکلهای کارگری در مجامع، شوراها و حتی ستاد ملی مقابله با کرونا اظهار داشت: در صورتیکه به مجموعه های کارگری و واحدهای صنفی زمین واگذار شود کارگران زودتر خانه دار می شوند.



هادی ابوی در گفت و گو با ایسنا، در ارزیابی اولویتهای سال ۱۴۰۰ در حوزه اشتغال و بازار کار اظهار نمود: طبعا از عمر کاری دولت بیش از چند ماه باقی نمانده و نمی توانیم توقع داشته باشیم که گرفتاری ها حل شود. امسال سال حساسی است و فقط امیدواریم کسی که به ریاست جمهوری می رسد با این دید بیاید که به مردم و جامعه کارگری و بازنشستگان خدمت کند و مسایل و مشکلات باقی مانده بر زمین را با تصمیمات درست حل و فصل کند.

وی افزود: کرونا و گسترش آن عوارض و پیامدهایی در سال قبل به وجود آورد و امسال نیز اساسا ادامه خواهد داشت پس باید به رعایت فاصله اجتماعی به ویژه فاصله اجتماعی نیروهای انسانی در محیط های کار و همین طور تداوم دورکاری در مشاغل غیرضرور توجه ویژه داشته باشیم.

دبیرکل کانون عالی انجمن های صنفی کارگران با تاکید بر پشتیبانی از بنگاههای خرد و کوچک امسال اظهار نمود: اگر به سبب کرونا بنگاهی تعطیل شد یا تعدیل نیرو کرد از قبل باید ساز و کار پرداخت بیمه بیکاری را درست نماییم تا کارگران پس از خانه نشینی دنبال بیمه بیکاری نیفتند و چند ماه دوندگی کنند و در امرارش معاش بمانند.

استفاده از نظر نمایندگان کارگری در تصمیم گیری ها

وی درعین حال بر لزوم استفاده از نظرات و تجربیات تشکلهای کارگری در ستادها و شوراهای عالی کشور اصرار کرد و اظهار داشت: اگر مقرر است برای جامعه کارگری تصمیم بگیریم کارگران باید در تصمیم گیری های مربوط به خودشان به ویژه موضوعات مهم اقتصادی، بازار کار و اشتغال نقش داشته باشند. هم اکنون جای نمایندگان کارگری در شوراها و مجامع قانونی، ستادهای تسهیل استانی و کارگروههای اشتغال، حتی ستاد ملی مقابله با کرونا از باب تاثیرگذاری در تصمیم گیری ها خالی است در صورتیکه بخش اعظمی از تصمیمات و مصوبات ستاد مربوط به کسب وکارها و مشاغل و صنوف لطمه دیده از کرونا است.

ابوی در ادامه عملکرد وزارت کار در سال قبل را مورد ارزیابی قرار داد و اظهار داشت: در سال قبل وزارت کار در بحث شفافیت پیشگام و پیشقدم بود که جای تقدیر و تشکر دارد ولی انتظار ما این بود که این شفاف سازی را در حوزه هایی مثل شستا هم اعمال می کردند و اگر حضور تشکل های کارگری و کارفرمایی، چاشنی این شفافیت می شد بمراتب بهتر بود.

این مقام مسئول کارگری افزود: مدام از سه جانبه گرایی سخن می گوییم ولی در زمان تصمیم گیری ها به ویژه تصمیمات مربوط به جامعه کارگری و کارفرمایی از تشکلهای کارفرمایی و کارگری دعوت نمی گردد و تصمیمات بدون حضور آنها گرفته می شود که انتظار می رود این رویه اصلاح گردد. هم اکنون در هیات امنای سازمان تامین اجتماعی دونفر از نمایندگان کارگری حضور دارند ولی کافی نیست و باید حضور بیشتری از جامعه هدف کارگری را شاهد باشیم.

سردرگمی کارگران در پرداخت بیمه بیکاری

وی با تاکید بر بهبود ساز و کار پرداخت بیمه بیکاری کرونا امسال اظهار داشت: متاسفانه سال قبل کارگران در بحث درخواست مقرری بیمه بیکاری سردرگم شدند و و بیمه بیکاری در گردونه پاسکاری بین سازمان تامین اجتماعی و سازمان برنامه و بودجه افتاد در صورتیکه سازمان تامین اجتماعی باید اعلام نماید که مبلغ بیمه بیکاری چقدر است و این عدم یکپارچگی هم کارگران را سردرگم کرد هم تامین اجتماعی را گرفتار مشکل کرد.

دبیرکل کانون عالی انجمن های صنفی کارگران در آخر به ساخت مسکن کارگری اشاره نمود و اظهار داشت: مسکن مهر به این علت طول کشید که فقیر و غنی را در یک تعاونی قرار دادند و کسی که قدرت پرداخت آورده را داشت با کسی که نداشت در یک پروژه وارد کردند در صورتیکه اگر آزمون وسع می گرفتند و به تناسب تمکن مالی فرد متراژ و واحدهای مسکونی را تعیین می کردند سالها طول نمی کشید. مسکن ملی طرح خوبی است ولی وقتی هنوز زمینی وجود ندارد و قراردادی منعقد نشده و پیمانکارش معین نیست چرا به کارگران می گوییم ۴۰ میلیون تومان آورده واریز نمایند و آورده را تکمیل کنند؟

واگذاری زمین به واحدهای صنفی و مجموعه های کارگری

به اعتقاد وی اگر به خود مجموعه های کارگری، واحدهای صنفی و کارخانه ها زمین واگذار شود آنها برای نیروهای کار خود مسکن می سازند و کارگران به تناسب دریافتی خود زودتر خانه دار می شوند تا اینکه بوسیله طرح هایی مثل مسکن مهر و مسکن ملی صاحبخانه شوند.




1400/01/14
23:44:46
0.0 / 5
810
تگهای خبر: اشتغال , بیمه , راه , مسكن
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۱
فروش ملک
zamindarsho.ir - حقوق مادی و معنوی سایت زمین دار شو محفوظ است

زمین دار شو

فروش زمین و ملک