یك مقام مسئول خبر داد؛

اعمال بسته های حمایتی در قراردادهای سرمایه گذاری بخش خصوصی

اعمال بسته های حمایتی در قراردادهای سرمایه گذاری بخش خصوصی زمین دار شو: عضو هیات عامل و معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی از اعمال بسته های حمایتی در قراردادهای سرمایه گذاری در بنادر توسط بخش خصوصی آگاهی داد.


به گزارش زمین دار شو به نقل از سازمان بنادر و دریانوردی، فرهاد منتصر کوهساری، اظهار داشت: برای انعقاد قرارداد سرمایه گذاری با بخش خصوصی، مواردی، چون توان مالی شرکت طرف قرارداد، دریامحور بودن ماهیت فعالیت شرکت و عدم مغایرت واگذاری ها با اسناد بالادستی مدنظر است. وی با اعلان اینکه تدوین و بازبینی قراردادهای بندری و مدیریت بهینه این قراردادها، اشاره کرد: نظارت بر اجرای تعهدات شرکت های سرمایه گذار خصوصاً در زمینه تامین تجهیزات غیراستراتژیک و برنامه ریزی برای رفع کمبود تجهیزات در بنادر بوسیله ظرفیت مازاد در بنادر دیگر از مهم ترین رویکردها در حوزه بندری است. منتصر کوهساری با اشاره به ساماندهی و بهینه سازی کارهای بندری، اضافه کرد: برای این منظور، فاکتورهای ارزیابی و سنجه های فعالیت شرکت های دریایی و بندری جهت رتبه بندی ها، تهیه می شود. معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر با تاکید بر الزام شرکت های ترمینال اپراتور به بازاریابی و توسعه بازار بمنظور افزایش راندمان و ترافیک در ترمینال های در دست بهره برداری و افزایش درآمد، افزود: اجرائی سازی تعرفه های مصوب سال ۱۴۰۰ از شروع سال آتی، از اهم برنامه سال آینده شمرده می شود. این مقام مسئول با بیان اینکه اجرائی سازی قرارداد اپراتور واحد ریلی در بنادر ریل پایه را با جدیت پیگیری خواهیم کرد، افزود: تسریع در خروج کالاهای متروکه و اساسی در بنادر، یکی از رویکردهای جدی سازمان بنادر است. کوهساری با تاکید بر توجه به ایمنی و زیبا سازی محوطه های بندری، اظهار داشت: لازم است تا مدیران بنادر به مواردی، چون صفافی و چیدمان مناسب کالا؛ تنظیفات صحیح تجهیزات محوطه بندری و نصب علایم و تابلوهای هشدار دهنده در محوطه های بندری توجه و اهتمام ویژه داشته باشند.

کاهش تخلیه و بارگیری کالا در تمام بنادر دنیا عضو هیئت عامل سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به تأثیرات منفی ویروس کرونا بر حمل و نقل جهانی کالا و بیان کاهش متوسط ۱۶ درصدی عملکرد بنادر چین و افت ۶ درصدی عملیات در بندر جبل علی امارات، اضافه کرد: به دنبال شیوع و انتشار بیماری کرونا، فرصت های تجاری در صنعت دریانوردی کاهش قابل توجهی پیدا کرد و همین طور نرخ بهره برداری از امکانات و زیرساخت ها، بعنوان مثال در چین، بین ۲۰ تا ۵۰ درصد نزول داشت. وی با اشاره به کاهش متوسط ۱۵ درصدی ورود هفتگی کشتی ها به بنادر در اروپا، افزود: به دنبال گسترش ویروس کووید ۱۹، خط کشتیرانی اروپا به چین حدود ۵۱ درصد؛ خط کشتیرانی چین به اروپا ۳۲ درصد؛ مسیر اروپا به آمریکا ۳۰ درصد و مسیر آمریکا به اروپا حدود ۳۸ درصد کاهش تردد داشته است.

بی استفاده بودن بخش قابل توجه ظرفیت عملیاتی بنادر کوهساری درباره تأثیرات همزمان تحریم و کرونا بر حمل و نقل دریایی ایران، اظهار داشت: بی استفاده بودن بخش قابل توجه ظرفیت عملیاتی بنادر، توقف کامل ترافیک در بخش گردشگری و مسافرت دریایی و وجود ۵۶ درصد ظرفیت خالی و بلااستفاده با وجود ۲۶۰ میلیون تن ظرفیت در بنادر تجاری، از مهم ترین تأثیرات منفی تحریم و کرونا بر حمل و نقل دریایی کشور شمرده می شود.


منبع:

1399/12/30
14:48:18
0.0 / 5
1074
تگهای خبر: بهره برداری , تخلیه و بارگیری , حمل و نقل , سرمایه گذاری
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۳
فروش ملک
zamindarsho.ir - حقوق مادی و معنوی سایت زمین دار شو محفوظ است

زمین دار شو

فروش زمین و ملک