نقش مهارت های نرم در موفقیت شغلی جوانان

نقش مهارت های نرم در موفقیت شغلی جوانان به گزارش زمین دار شو خراسان رضوی پژوهشگران طبق نظرسنجی از 11 هزار جوان و گفت و گو با برخی از آنان در سراسر جهان درباره کار و مهارت اظهار کردند: حدودا دو سوم از آنان درباره رسیدن به شغل مورد نظر خود خوش بین هستند.


به نقل از ویفروم، جوانان اظهار کردند: بیماری همه گیر کووید- ۱۹ انعطاف پذیری آنان را تقویت کرده است اما سیستم آموزشی امروز مهارت لازم برای آنان فراهم نخواهد کرد و این که مهارت های نرم (ترکیبی از مهارت های افراد، مهارت های اجتماعی، مهارت های ارتباطی، خاصیت های شخصیتی، نگرش ها، خاصیت های شغلی، هوش اجتماعی و ضریب هوش هیجانی) به اندازه توانایی های فنی مهم هستند.
در دنیایی از نابرابری های اجتماعی که در آن آموزش به سبب شیوع بیماری همه گیر کووید- ۱۹ به شدت مختل شده است و چشم انداز تغییرات آب وهوایی درحال ظهور است، می توان جوانان بدبین درباره آینده را درک کرد. با این وجود، نظرسنجی جدید، سطح بالایی از خوش بینی را در مورد شانس یافتن شغل مورد نظر در آینده نشان میدهد. جوانان مشکلات را می دانند اما مطمئن هستند که می توانند بر آنها غلبه کنند.
نتایج این نظرسنجی نشان میدهد که ۶۳ درصد از حدود ۱۱ هزار جوان در ۱۳۶ کشور که در این نظرسنجی بوسیله پلت فرم U-report (ابزاری برای پیام رسانی اجتماعی و سیستم جمع آوری اطلاعات است که توسط یونیسف برای بهبود مشارکت شهروندان، اطلاع رسانی به رهبران و تقویت تغییرات مثبت توسعه یافته است) یونیسف شرکت کرده اند درباره موضوعات مورد اهمیت خود گفت و گو کردند. البته خیلی از جوانان مثبت اندیش هستند و حدودا دو نفر از هر پنج جوان بدبین، علاقمند است که به او کمک کنند تا به پتانسیل خود برسد.
ایجاد انعطاف پذیری و سازگاری بوسیله همه گیری
موضوعی که در مورد آن صحبت کردیم تاثیر همه گیری بر جوانان بود. شرکت کنندگان موافق این مساله بودند که سال قبل بسیار چالش برانگیز بوده است و همه گیری به آنان آموخت که عدم قطعیت را مدیریت کنند.
سانا فاروق ۲۳ ساله، بنیانگذار یک شرکت اجتماعی در پاکستان به نام Red Code می گوید: «همه گیری به ما سازگاری و انعطاف پذیری را آموزش داده است.» پرایز مجوفی، ۲۲ ساله، کارآفرین اجتماعی از آفریقای جنوبی اضافه کرد: «انعطاف پذیری و سازگاری چیزی است که همه ما مجبوریم به آن عادت نماییم.» اجبار به مدیریت در این سال چالش برانگیز به خیلی از جوانان این اطمینان را داده است که اگر بتوانند بر این امر غلبه کنند می توانند بر هر چیزی مغلوب شوند. وی اظهار داشت: در برخورد با سختی ها ما همیشه امکان رکود یا پیشرفت داریم.
آندرا رمز، ۲۵ساله و بنیان گذار پلتفرم آموزش الکترونیکی (Erandi Aprende) که منابع، ابزار و برنامه های آموزشی را برای علاقه مندی دختران ۸ تا ۱۲ ساله به علم وفناوری ارائه می دهد، اظهار نمود: من فکر می کنم جوانان از قدرت، ابزار و فرصت های لازم برای تحقق این امر برخوردار می باشند.


عدم برآورده کردن نیازهای آموزشی بوسیله سیستم آموزشی
سیستم آموزشی امروز نیازهای جوانان را بطور کامل برآورده نمی نماید. هنگامی که از شرکت کنندگان درباره با اهمیت ترین عامل تفاوت برای رسیدن به اهداف شغلی سوال شد، ۳۲ درصد از جوانان شرکت کننده در این نظرسنجی اظهار کردند: برنامه های مهارت های آماده به کار در مدرسه قبل از دسترسی به آموزش های ضمن کار، به میزان ۲۸ درصد، دسترسی به منابع آنلاین مربوطه ۲۰ درصد و مربی خوب ۱۹ درصد اهمیت دارد.
اولیسس برنگی ۲۱ ساله، دانشجوی معماری منظر از آرژانتین می گوید: تنها چیزی که برای من بزرگترین تفاوت را به وجود می آورد این است که مهارت های لازم بازار کار بعد از فارغ التحصیلی را فرا گیرم و بینش هایی مانند چگونگی طراحی و اجرای سیستم های آموزشی و برنامه های جوانان را بیاموزم که در کنار سیاست هایی که برای ایجاد اشتغال و تشویق کارآفرینی طراحی شده است، کار کند.
اهمیت مهارت های نرم به اندازه توانایی های فنی
مهارت های نرم به اندازه توانایی های فنی مهم هستند. یادگیری مهارت های آماده به کار فقط در مورد کسب توانایی های فنی برای انجام کار نیست و مهارت های نرم به همان اندازه مهم هستند. همه با این نظر موافق هستند که جوانان برای موفقیت باید یادگیرنده مادام العمر شوند و مهارت های نرم مهم مانند رهبری، خلاقیت و ارتباط را آموزش ببینند.
سانا در مورد اهمیت گوش دادن فعال نیز صحبت کرد. گفت و گو با افراد معلول، رهبران جامعه، زنان و کودکان نشان میدهد که گوش دادن کلیدی برای درک مشکلات آنان است. همین اصل هنگام طراحی راهکارهای مهارت آموزی برای جوانان نیز صدق می کند. تنها راه ایجاد برنامه های مهارت های پایدار، مشارکت خود جوانان است. با تداوم گوش دادن به آنان، مشاغل، دولت ها، سازمان های بین المللی و سایر ذی نفعان می توانند چالش های جوانان را بهتر درک کرده و آنها را در توسعه چاره ها مشارکت دهند.


جوانان کلید آینده ای بهتر
جوانان کلید آینده ای بهتر هستند. پرایز درباره این که جوانان در مرکز پیشرفت جهانی قرار دارند، چشم انداز قدرتمندی را تصور می کند.
وی اظهار داشت: پتانسیل نامحدود پیشرفت جهانی، در دست نسل گسترده جوانان در تاریخ است و هیچ چیز نمی تواند بوسیله مشارکت و همکاری هدفمند مانع آن شود همه باید برای رسیدن به این اهداف همکاری کنند.
یافته های این بررسی برای کمک به رفع شکاف فزاینده بین مهارت های افراد و مهارت های مورد نیاز دنیای دیجیتال جدید موثر خواهد بود. شرکتها با همکاری یونیسف باید برای کمک به مهارت آموزش میلیونها جوان در سراسر جهان همکاری کنند تا شغل، آموزش و مهارت های بهتر برای یک میلیارد نفر تا سال ۲۰۳۰ فراهم گردد.




منبع:

1400/05/14
11:16:10
0.0 / 5
504
تگهای خبر: اشتغال , راه , سیستم , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۲
فروش ملک
zamindarsho.ir - حقوق مادی و معنوی سایت زمین دار شو محفوظ است

زمین دار شو

فروش زمین و ملک