لایجه بودجه ۱۴۰۱،

جریمه پرداخت نکردن عوارض آزادراهی بیشتر شد

جریمه پرداخت نکردن عوارض آزادراهی بیشتر شد زمین دار شو: بر مبنای لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ رانندگانی که عوارض الکترونیکی مصوب در شبکه آزادراهی را پرداخت نکنند مشمول جریمه خواهند شد و وزارت راه و شهرسازی هم مکلف شده تا تابستان سال آتی همه عوارض دریافت شده از رانندگان را الکترونیکی کند.


به گزارش زمین دار شو به نقل از ایسنا، بر مبنای لایحه بودجه ای که امروز تقدیم مجلس شورای اسلامی شد دولت نه تنها برای رانندگانی که عوارض الکترونیکی در شبکه آزادراهی را پرداخت نمی کنند جریمه بیشتری در نظر گرفته است بلکه وزارت راه و شهرسازی هم مکلف شده تا آخر خرداد ماه سال آتی دریافت عوارض جاده ای در همه آزادراه ها را الکترونیکی کند.
بر مبنای بند «ک» تبصره ۶ ماده واحده لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ عوارض مصوب در شبکه آزادراهی بعد از عدم پرداخت در زمان مقرر، مشمول جریمه غیر قابل بخشودگی معادل ۲۰ درصد عوارض مصوب در آزادراه مربوطه است و در صورت اخیر بیشتر از یک ماه در پرداخت علاوه بر اصل عوارض و جریمه مذکور، مشمول جریمه ای معادل ۲ درصد مجموع نرخ عوارض مصوب و جریمه ۲۰ درصدی به ازای هر ماه تاخیر خواهد بود.
منابع حاصله از این محل صرف استهلاک اصل و سود سرمایه گذاری صورت گرفته در شبکه آزادراهی خواهد شد.
بر مبنای همین بند در لایحه بودجه سال آینده وزارت راه و شهرسازی مکلف است از راه مشارکت، سرمایه گذاران بخش غیر دولتی، دریافت عوارض جاده ای در کلیه آزادراه ها را به صورت الکترونیکی تا آخر خرداد ماه سال آینده عملیاتی نماید. همینطور نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران به منظور پشتیبانی از الکترونیکی کردن آزادراه های کشور موظف به دریافت مفاصاحساب بدهی های ناشی از عوارض آزادراهی از متقاضیان تعویض پلاک خودرو است.




منبع:

1400/09/22
12:48:29
0.0 / 5
608
تگهای خبر: جاده , راه , سرمایه گذاری , وزارت راه و شهرسازی
این پست زمین دار شو را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۳
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

فروش ملک
zamindarsho.ir - حقوق مادی و معنوی سایت زمین دار شو محفوظ است

زمین دار شو

فروش زمین و ملک

زمین دار شو: پلتفرم جامع خرید، فروش و اطلاع رسانی ملک و مسکن