قیمت نفت برای سومین هفته متوالی افزایش پیدا کرد

قیمت نفت برای سومین هفته متوالی افزایش پیدا کرد زمین دار شو: قیمت نفت در معاملات روز جمعه بازار جهانی، به سبب نگرانی از این که جنگ های تعرفه ای آمریکا می تواند جرقه رکود جهانی را بزند، کم شد، اما تحت تأثیر دورنمای محدودتر شدن عرضه کشورهای تحت تحریم واشنگتن، برای سومین هفته متوالی افزایش پیدا کرد.



به گزارش زمین دار شو به نقل از ایسنا، بهای معاملات آینده نفت برنت با ۴۰ سنت معادل ۰.۵ درصد کاهش، در ۷۳ دلار و ۶۳ سنت در هر بشکه بسته شد. بهای معاملات آینده وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۵۶ سنت معادل ۰.۸ درصد کاهش، در ۶۹ دلار و ۳۶ سنت در هر بشکه بسته شد.

دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا، در نظر دارد تعرفه های متقابلی را با هدف قرار دادن قشر بزرگی از واردات، اعلام نماید که از دوم آوریل اعمال می شود.

تحلیلگران بانک «جی پی مورگان» به مشتریان گفتند که جنگ تجاری، سرمایه گذاران را در مورد رکود بالقوه نگران کرده است. نگرانی در مورد جنگ تجاری، همراه با ابهامات نسبت به سیاست آمریکا، به شدت بر احساسات تاثیر گذاشته است. جی پی مورگان اشاره کرد: بااینکه ریسک رکود بالا رفته، اما فاکتورهای تقاضا برای نفت با فرکانس بالا، هم اکنون نسبتا خوب بوده است.

داده های اداره اطلاعات انرژی آمریکا نشان میدهد که ذخایر نفت خام آمریکا در هفته گذشته، با ۳.۳ میلیون بشکه کاهش، به ۴۳۳.۶ میلیون بشکه رسیده که کاهش بیشتری نسبت به برآورد کاهش ۹۵۶ هزار بشکه ای مفسرین در نظرسنجی رویترز بود.

بر اساس گزارش رویترز، مبنی بر هفتگی، معاملات آینده نفت برنت ۱.۹ درصد و شاخص نفت آمریکا، ۱.۶ درصد افزایش پیدا کرد. قیمت نفت برنت از ابتدای مارس که به پایین ترین سطح چند ماهه سقوط کرده بود، بالاتر از هفت درصد و وست تگزاس اینترمدیت، بالاتر از ۶ درصد بهبود یافته است.




منبع:

1404/01/09
11:05:52
0.0 / 5
128
تگهای خبر: بانك , راه , قیمت , مشتری
این پست زمین دار شو را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۲
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

فروش ملک
zamindarsho.ir - حقوق مادی و معنوی سایت زمین دار شو محفوظ است

زمین دار شو

فروش زمین و ملک

زمین دار شو: پلتفرم جامع خرید، فروش و اطلاع رسانی ملک و مسکن