واکنش رسمی وزیر راه به مکانیسم ماشه

واکنش رسمی وزیر راه به مکانیسم ماشه به گزارش زمین دار شو، وزیر راه و شهرسازی اظهار داشت: در فعال سازی مکانیسم ماشه هیچ بند و تبصره جدیدی اضافه نشد و تمام تحریم هایی که مردم ایران در مواجه با آنها سال ها با دشواری زندگی می کنند، باردیگر تکرار شدند.


به گزارش زمین دار شو به نقل از خبر آنلاین، فرزانه صادق در مراسم گرامیداشت حماسه آفرینان وزارت راه و شهرسازی در جنگ ۱۲ روزه عنوان کرد: شب گذشته شاهد آن بودیم که در سازمان مللی که مربوط به تمام ملت ها و کشورها است، باوجود تمام تلاش دستگاه دیپلماسی کشورمان برای نشان دادن حقانیت و مظلوم مردم ایران بر تحریمها صحه گذاشته شد، این اقدام نه در کمال ناباوری -چرا که مقام معظم رهبری قبل از رای گیری، این تصمیم سازمان ملل را پیش بینی کرده بودند- صورت پذیرفت و با عنایت به سابقه کشورهایی که از سالهای قبل تحریمها را بر مردم ایران روا داشتند، این دفعه بر تمام تحریمها موجود صحه جدیدی گذاشتند.
ایلنا نوشت: وی تصریح کرد: در فعالسازی مکانیسم ماشه هیچ بند و تبصره جدیدی اضافه نشد و تمام تحریم هایی که مردم ایران در مواجه با آنها سالها با دشواری زندگی می کنند، باردیگر تکرار شدند.
وزیر راه و شهرسازی افزود: مردم ایران سالهاست که با این تحریمها دست و پنجه نرم می کنند و نخبگان، دانشمندان هسته ای، کودکان، نوجوانان و جوانان کشور و تمام مردم درگیر این تحریمها هستند و تحت تأثیر قرار گرفتن معیشت مردم از این تحریمها قابل کتمان نیست اما با رایی که شب گذشته داده شد که اساس آن دلیل و منطقی نداشت، یکبار دیگر چشم بر حقیقت پوشیده شد.
صادق با اعلان اینکه ۸ سال دفاع مقدس از جایی رقم خورد که مردم این سرزمین با مشت های گره کرده با رهبری امام خمینی نشان دادند زیر بار حرف زور نمی روند، اظهار داشت: انقلاب انقلاب اسلامی انقلاب پا برهنگان بود و خواست همه این بود که زیر بار استکبار نباشیم و نخبگان و روشن فکران زیادی در این انقلاب حضور داشتند و بعد از آن هم شاهد ترورها و کارشکنی های گوناگونی بودیم و بعد از این دوره ها هم به ۸ سال جنگ تحمیلی رسیدیم. بدون تعارف مردم ایران وارد جنگ در مقابل تمام دنیا و کشورهای شرق و غرب شدند.
وی افزود: در همان زمان حرفمان این بود که حتماً باید با کل دنیا تعامل داشته باشیم اما نه با حرف زور و به این علت جنگ بر ما تحمیل شد، اما دفاع جانانه بود. ۸ سال جنگ را در کمال تبعیض، تحریم و فشار حداکثری گذراندیم و گام به گام به توسعه کشور ادامه دادیم.
صادق اضافه کرد: باز هم به علت عدم پذیرش حرف زور جنگ ۱۲ روزه به ما تحمیل شد و با اعتراف آمریکا رژیم صهیونیستی و با هماهنگی صد درصدی آمریکا به کشورمان حمله کرد. تمام تلاش این بود که در همان ساعات اول وضعیت کشور را بهم بریزند و با عنایت به شرایط سخت مردم، برگ برنده آنها این بود که مردم به خیابان ها بریزند تا حکومت ساقط شود و بدون تعارف برنامه بسیار خوبی را چیده بودند و آسمان کشور تا ساعات در اختیار رژیم صهیونیستی بود اما از جایی که نقشه آنها بر روی آب شد که مردم با این برنامه همراهی نکردند و پشت رشادت و نخبگان کشورمان ایستادند.
وی با تکیه بر این که این سرزمین اصیل است و تمام اقشار در کنار رشادت ها ایستادند، اظهار داشت: هر چند که از جوانان و نوجوانان نگرانی هایی وجود داشت اما چه در فضای مجازی و چه در فضای حقیقی حتی نوجوانان ۱۰ -۱۲ ساله در کنار رشادت ها ایستادند و این حمایت فقط در کلام و گویش نیست و در عمل آثار آنرا دیدیم.
به اجمال، صادق با اشاره به اینکه ۸ سال دفاع مقدس از جایی رقم خورد که مردم این سرزمین با مشت های گره کرده با رهبری امام خمینی نشان دادند زیر بار حرف زور نمی روند، گفت: انقلاب انقلاب اسلامی انقلاب پا برهنگان بود و خواست همه این بود که زیر بار استکبار نباشیم و نخبگان و روشن فکران زیادی در این انقلاب حضور داشتند و پس از آن هم شاهد ترورها و کارشکنی های گوناگونی بودیم و پس از این دوره ها هم به ۸ سال جنگ تحمیلی رسیدیم. وی با تأکید بر اینکه این سرزمین اصیل است و تمام اقشار در کنار رشادت ها ایستادند، گفت: هر چند که از جوانان و نوجوانان نگرانی هایی وجود داشت اما چه در فضای مجازی و چه در فضای حقیقی حتی نوجوانان ۱۰ -۱۲ ساله در کنار رشادت ها ایستادند و این حمایت فقط در کلام و گویش نیست و در عمل آثار آن را دیدیم.
1404/07/06
09:05:18
0.0 / 5
33
تگهای خبر: دستگاه , راه , وزارت راه و شهرسازی
این پست زمین دار شو را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۴
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

فروش ملک
zamindarsho.ir - حقوق مادی و معنوی سایت زمین دار شو محفوظ است

زمین دار شو

فروش زمین و ملک

زمین دار شو: پلتفرم جامع خرید، فروش و اطلاع رسانی ملک و مسکن