سامانه بارشی جدید باران و برف در راه ۲۰ استان کشور از روز پنجشنبه

سامانه بارشی جدید باران و برف در راه ۲۰ استان کشور از روز پنجشنبه به گزارش زمین دار شو، رئیس مرکز پیشبینی اداره هواشناسی اظهار داشت: از بعدازظهر پنجشنبه، ۱۱ دی با ورود سامانه بارشی جدید، بارندگی باران و برف و وزش باد موقت ۲۰ استان کشور را دربرمی گیرد و کاهش دما هم انتظار می رود.



صادق ضیائیان، رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور در گفتگو با گزارشگر مهر، با تشریح آخرین وضعیت جوی کشور اظهار داشت: امروز (سه شنبه، ۱۰ دی) در غالب مناطق کشور، به جز نیمه غربی استان کرمانشاه، ایلام، جنوب استان فارس و هرمزگان، بارندگی باران و برف، وزش باد شدید موقت و رعد و برق پیشبینی می شود.
وی اضافه کرد: در نقاط مستعد، بارندگی تگرگ و در گردنه ها و مناطق کوهستانی، کولاک برف تداوم خواهد داشت و این شرایط می تواند باعث اختلال در ترددهای جاده ای خصوصاً در محورهای کوهستانی شود.
رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا بیان نمود: فردا (چهارشنبه، ۱۰ دی)، در نواحی نوار شرقی استانهای خراسان رضوی و خراسان جنوبی، بارندگی پراکنده رخ خواهد داد و سپس سامانه بارشی کم کم از کشور خارج می شود.
وی اضافه کرد: با ورود موج بارشی جدید از بعدازظهر پنجشنبه (۱۱ دی) و طی روز جمعه (۱۲ دی)، بارندگی باران و برف و وزش باد شدید موقت در شمال غرب، غرب کشور، استانهای ساحلی دریای خزر و دامنه ها و ارتفاعات البرز مرکزی پیشبینی می شود.
ضیائیان با اشاره به مخاطرات جوی پیشِ رو اظهار داشت: باتوجه به بارندگی برف در ارتفاعات رشته کوه های البرز و زاگرس طی پنج روز آینده، وقوع پدیده بهمن در این مناطق دور از انتظار نیست و لازم است کوهنوردان و ساکنان مناطق مرتفع، هشدارهای هواشناسی را جدی بگیرند.
این مقام مسئول سازمان هواشناسی خاطرنشان کرد: طی سه روز آینده، در نیمه شرقی کشور، شمال غرب، مناطق مرکزی و استانهای واقع در دامنه های جنوبی البرز، در تعدادی ساعات وزش باد شدید پیشبینی می شود که می تواند منجر به کاهش دید افقی و خسارت به سازه های موقت شود.
رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا اشاره کرد: طی امروز و فردا، کاهش محسوس دما در بیشتر مناطق کشور خصوصاً در نیمه شمالی رخ خواهد داد و شرایط زمستانی در خیلی از استانها تشدید می شود.
وی در رابطه با وضعیت جوی پایتخت هم اظهار داشت: آسمان تهران امروز (۹ دی) نیمه ابری تا ابری خواهد بود و در تعدادی ساعات، بارندگی باران و وزش باد شدید پیش بینی می شود؛ حداقل دمای تهران منفی یک درجه و حداکثر دما پنج درجه سانتی گراد خواهد بود.
ضیائیان اظهار داشت: برمبنای الگوهای پیش بینی سازمان هواشناسی، تا روز سه شنبه با فعالیت سامانه بارشی در سطح این استان، به تناوب افزایش ابر رخ خواهد داد.
وی اضافه کرد: تا شامگاه سه شنبه، در تعدادی مناطق خصوصاً نیمه شمالی استان، در بعضی ساعات بارندگی برف و باران، در ارتفاعات کولاک و مه مورد انتظار است و هم زمان وزش باد شدید هم تا سه شنبه تداوم خواهد داشت.
رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا در آخر تصریح کرد: طی امروز و فردا (۱۰ دی)، کاهش محسوس دمای هوا در سطح استان و یخبندان در مناطق شمالی پیشبینی می شود. حرف آخر اینکه در نقاط مستعد، بارش تگرگ و در گردنه ها و مناطق کوهستانی، کولاک برف تداوم خواهد داشت و این شرایط می تواند سبب اختلال در ترددهای جاده ای به ویژه در محورهای کوهستانی شود. وی در ارتباط با وضعیت جوی پایتخت هم گفت: آسمان تهران امروز (۹ دی) نیمه ابری تا ابری خواهد بود و در تعدادی ساعات، بارش باران و وزش باد شدید پیشبینی می شود؛ حداقل دمای تهران منفی یک درجه و حداکثر دما پنج درجه سانتی گراد خواهد بود.


منبع:

1404/10/09
19:17:47
0.0 / 5
4
تگهای خبر: جاده , راه , سازه
این پست زمین دار شو را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۳
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

فروش ملک
zamindarsho.ir - حقوق مادی و معنوی سایت زمین دار شو محفوظ است

زمین دار شو

فروش زمین و ملک

زمین دار شو: پلتفرم جامع خرید، فروش و اطلاع رسانی ملک و مسکن