رفع تعرض فوری هزار و ۲۶۰ هکتار زمینهای دولتی از آغاز سال جاری

رفع تعرض فوری هزار و ۲۶۰ هکتار زمینهای دولتی از آغاز سال جاری زمین دار شو: مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن از رفع تعرض فوری دو هزار و ۲۳۷ مورد تعرض به زمینهای دولتی به مساحت یک هزار و ۲۶۰ هکتار امسال اطلاع داد.



به گزارش زمین دار شو به نقل از سازمان ملی زمین و مسکن، علی نبیان، مدیرعامل این سازمان از رفع تعرض فوری دو هزار و ۲۳۷ مورد تعرض به زمینهای دولتی به مساحت یک هزار و ۲۶۰ هکتار در سالجاری اطلاع داد و اظهار داشت: تنها در بهمن ماه سال جاری ۱۲۱ مورد رفع تعرض فوری به مساحت ۸۶ هکتار زمین انجام شده است.
وی اضافه کرد: از فروردین تا پایان بهمن ماه سالجاری، ۳۰۱ مورد حکم قطعی به نفع دولت توسط یگان حفاظت سازمان ملی زمین و مسکن در سرتاسر کشور اجرا شده که بر مبنای آن ۳۶۵ هکتار زمین دولتی به بیت المال بازگشته است.
معاون وزیر راه و شهرسازی اضافه کرد: در بهمن ماه سال جاری هم ۱۶ مورد حکم قطعی دادگاه به مساحت ۱۷.۷ هکتار اجرا شده است.
نبیان در انتها اشاره کرد: بیشترین میزان وقوع و رفع تعرض در ۱۱ ماه نخست سال جاری در ارتباط با ادارات کل راه و شهرسازی استانهای فارس، خوزستان و تهران بوده است. خلاصه اینکه به گزارش زمین دار شو به نقل از سازمان ملی زمین و مسکن، علی نبیان، مدیرعامل این سازمان از رفع تعرض فوری دو هزار و ۲۳۷ مورد تعرض به زمین های دولتی به مساحت یک هزار و ۲۶۰ هکتار در امسال اطلاع داد و گفت: تنها در بهمن ماه امسال ۱۲۱ مورد رفع تعرض فوری به مساحت ۸۶ هکتار زمین انجام شده است.

منبع:

1404/12/06
16:12:56
0.0 / 5
3
تگهای خبر: ارتباط , راه , سازمان ملی زمین و مسكن , مسكن
این پست زمین دار شو را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۵
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

فروش ملک
zamindarsho.ir - حقوق مادی و معنوی سایت زمین دار شو محفوظ است

زمین دار شو

فروش زمین و ملک

زمین دار شو: پلتفرم جامع خرید، فروش و اطلاع رسانی ملک و مسکن