ورود بیشتر از ۱ و شش دهم میلیون تن کالای اساسی از راه مناطق آزاد به کشور

ورود بیشتر از ۱ و شش دهم میلیون تن کالای اساسی از راه مناطق آزاد به کشور زمین دار شو: سرپرست دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی از ترخیص و واردات بالاتر از یک میلیون و 615 هزار و 975 تُن کالای اساسی بوسیله مبادی مناطق آزاد به کشور آگاهی داد.



به گزارش زمین دار شو به نقل از مهر، حسین فردوسی، سرپرست دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی با اشاره به عملکرد مناطق آزاد تجاری - صنعتی در بازه زمانی ۹ اسفندماه ۱۴۰۴ تا ۱۶ خردادماه ۱۴۰۵، اظهار نمود: در این زمان مجموعاً یک میلیون و ۶۱۵ هزار و ۹۷۵ تُن کالای اساسی از راه مناطق آزاد وارد زنجیره تأمین کالاهای مورد نیاز کشور شده است.


وی اضافه کرد: این میزان واردات شامل کالاهای اساسی و راهبردی همچون گندم، برنج، روغن، حبوبات، نهاده های دامی شامل کنجاله سویا، ذرت و جو، شکر، چای و گوشت قرمز بوده که از راه مبادی گمرکی، بندری و لجستیکی مناطق آزاد ترخیص و به بازار مصرف کشور منتقل شده است.


فردوسی با تکیه بر نقش مناطق آزاد در پشتیبانی از امنیت غذایی کشور، تأمین بموقع کالاهای اساسی و تسریع در فرایند ترخیص و ورود این اقلام به شبکه توزیع را از مهم ترین کارکردهای این مناطق دانست و اظهار داشت: سودجستن از ظرفیتهای مناطق آزاد، نقش مؤثری در پایداری زنجیره تأمین و پاسخگویی به نیازهای بازار ایفا می کند.




1405/03/19
10:12:54
0.0 / 5
78
تگهای خبر: راه , صنعت
این پست زمین دار شو را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۵
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

فروش ملک
Sr127_DBConnectionString - حقوق مادی و معنوی سایت زمین دار شو محفوظ است

زمین دار شو

فروش زمین و ملک

زمین دار شو: پلتفرم جامع خرید، فروش و اطلاع رسانی ملک و مسکن