موسوی:

دولت باید برای پیشگیری از خروج سرمایه از كشور برنامه ریزی كند

دولت باید برای پیشگیری از خروج سرمایه از كشور برنامه ریزی كند به گزارش زمین دار شو نایب رییس كمیسیون عمران مجلس با تاكید بر اینكه حجم بالای جریان نقدینگی كشور مانند جریان آب راه خویش را پیدا می كند و پیش می رود، اظهار داشت: اگر برنامه ریزی نداشته باشیم باید منتظر باشیم كه این حجم از نقدینگی مانند سیل بخشی را برهم زند یا از كشور خارج شده و در بستری كه برای آن تدارك دیده اند بنشیند.


سید ابوالفضل موسوی بیوكی در گفت و گو با ایسنا با اشاره به علل سرمایه گذاری بعضی از مردم در بخش املاك كشور های دیگر نظیر تركیه، بیان كرد: اگر روند نوسانات اقتصادی كشور را بررسی نماییم به پاسخ این سوال می رسیم. امروز یكی از اولویت های كشور باید ساماندهی بازار سرمایه و جریان نقدینگی كشور باشد.
ایشان در ادامه اظهار نمود: در ابتدا مجلس دهم طبق گزارش های واصله حدود ۱۶۰۰ هزار میلیارد تومان نقدینگی در كشور داشتیم، اما امروز بر مبنای آمار میزان نقدینگی حدود ۴۰۰ هزار میلیارد تومان افزایش یافته است. حجم نقدینگی در كشور در حال افزایش می باشد و اگر برای مدیریت آن برنامه نداشته باشیم از جاهای مختلف بیرون زده و نظم اقتصاد را بیشتر از پیش برهم می زند.
نماینده مردم یزد در مجلس خاطرنشان كرد: ما گاها شاهد می باشیم كه جریان نقدینگی مانند سیل وارد بازار ارز شده و سپس به بازار طلا و سكه و سپس به بازار خودرو و در نهایت در بازار مسكن و زمین خویش را نشان داده است و ثبات و امنیت اقتصادی را برهم زده است.
ایشان در ادامه تصریح كرد: حجم بالای جریان نقدینگی در كشور مانند جریان آب راه خویش را پیدا كرده و اگر در بازار داخل بستر مناسبی پیدا نكند به سایر كشور ها ورود می كند. سایر كشورها هم بازار داخل كشور ما را رصد كرده و از این فرصت برای جذب سرمایه داخلی ما برای آبادانی كشور خود استفاده می نمایند.
وی ادامه داد: زمانی شاهد بودیم كه بخشی از سرمایه های ایران به كشور دبی جذب شد و صرف پیشرفت پروژه های عمرانی آنان گشت و امروز هم كشور تركیه از حجم بالای جریان نقدینگی داخل كشور ما بهره برده و با در نظر گرفتن مشوق هایی به دنبال جذب سرمایه برای پیشرفت پروژه های خود است. ما اگر نتوانیم بستر مناسب برای سرمایه گذاری در داخل فراهم نماییم، طبیعتا این سرمایه از دست كشور خارج می شود.
موسوی در ادامه با تاكید بر لزوم برنامه ریزی برای مدیریت سرمایه در داخل كشور، بیان كرد: اگر نتوانیم حجم بالای نقدینگی در داخل كشور را مدیریت نماییم دیگران آنرا در دست گرفته و ثبات بازار را برهم می زنند. دولت باید این دغدغه را با جدیت دنبال كند. آمارها نشان داده است میزان سپرده گذاری مردم در بانك ها امسال نسبت به سال قبل حدود ۲۵ درصد افزایش داشته است. این نشان داده است سرمایه مردم در بانك ها متمركز شده كه خود ركود به دنبال دارد.
ایشان در ادامه با اشاره به اینكه وضعیت سرمایه گذاری در داخل كشور ساماندهی شده نیست، بیان كرد: اگر برنامه ریزی نداشته باشیم باید منتظر باشیم كه این حجم از نقدینگی مانند سیل بخشی را برهم زند یا از كشور خارج شده و در بستری كه برای آن تدارك دیده اند بنشیند. امروز قیمت زمین و مسكن در كشور تركیه با ایران متفاوت است و آنان هم به دنبال جذب سرمایه های داخلی هستند. دولت باید برای ساماندهی سرمایه گذاری در داخل كشور و ممانعت از خروج آن برنامه ریزی كند و اگر احتیاج به لایحه باشد ما می توانیم به آن كمك نماییم.



1398/08/22
19:11:47
5.0 / 5
4302
تگهای خبر: بانك , راه , سرمایه گذاری , عمران
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۳
فروش ملک
zamindarsho.ir - حقوق مادی و معنوی سایت زمین دار شو محفوظ است

زمین دار شو

فروش زمین و ملک