طغیانی:

باید با متخلفان برداشت بدون مجوز آب برخورد شود

باید با متخلفان برداشت بدون مجوز آب برخورد شود زمین دار شو: نماینده اصفهان در مجلس اصرار کرد که باید با افرادی که برداشت غیرقانونی آب می کنند، برخورد شود.


به گزارش زمین دار شو به نقل از ایسنا، مهدی طغیانی در جلسه علنی امروز (چهار شنبه) در تذکری به وزیر نیرو در مورد مسئله و معضل آب در کشور اظهار داشت: بارها و بارها گفتیم مسئله آب در کشور حکمرانی آب است. انضباط بخشی به برداشت ها، در کل یک حوزه آبریز است که متاسفانه کمترین توجهی به این حوزه می شود.

وی اضافه کرد: باید به حوزه های آبریز بحرانی، جدی تر وارد شده و مسئله رودخانه را ساماندهی نماییم. باید با متخلفین برداشت های بدون مجوز برخورد کرده و برای چاه ها حریمی زده شود.

طغیانی بیان کرد: در وضعیت بحران آب در کشور با آنهایی که برداشت غیر قانونی دارند، برخورد شود. همین طور دستگاه قضایی نیز در این خصوص کمک نماید.





منبع:

1404/02/31
13:43:36
0.0 / 5
72
تگهای خبر: دستگاه , مجوز
این پست زمین دار شو را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۲
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

فروش ملک
zamindarsho.ir - حقوق مادی و معنوی سایت زمین دار شو محفوظ است

زمین دار شو

فروش زمین و ملک

زمین دار شو: پلتفرم جامع خرید، فروش و اطلاع رسانی ملک و مسکن