با تشدید تعرفه های آمریكا

فعالیت کارخانه های آسیا خوابید

فعالیت کارخانه های آسیا خوابید به گزارش زمین دار شو، نظرسنجی جدید نشان داد فعالیت کارخانه های آسیا در ماه مه، تحت الشعاع تقاضای ضعیف در چین و تأثیر تعرفه های آمریکا که خسارات سنگینی به شرکت ها وارد کرده، رشد منفی داشت و چشم انداز تیره تری را برای منطقه ای که زمانی رشد سریعی داشت، نمایان کرد.



به گزارش زمین دار شو به نقل از ایسنا، در حالی که تعرفه های خودرو از جانب دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، چشم انداز صادرات را تیره و تار کرده است، ژاپن و کره جنوبی که به تجارت وابسته هستند، در ماه مه همچنان شاهد کاهش فعالیتهای تولیدی بودند.

یک نظرسنجی رسمی که روز شنبه انتشار یافت، نشان داد فعالیت تولیدی چین در ماه مه برای دومین ماه، کاسته شده که نشانه ای از ضعف در دومین اقتصاد بزرگ جهان است.

تحلیلگران می گویند با عنایت به این که خیلی از اقتصادهای آسیایی، پیشرفت اندکی در مذاکرات تجاری با آمریکا داشته اند، عدم قطعیت احیانا مانع از افزایش تولید یا هزینه شرکت ها خواهد شد.

«تورو نیشیهاما»، اقتصاددان ارشد بازارهای نوظهور در موسسه تحقیقاتی «دای ایچی لایف»، اظهار داشت: با عنایت به این که کشورهای منطقه با تعرفه های متقابل بسیار بالایی رو به رو شده اند، انتظار افزایش فعالیت تولیدی آسیا در آینده نزدیک دشوار است. او اظهار داشت: چین با عنایت به تقاضای ضعیف داخلی، صادرات ارزان به آسیا را سرازیر خواهد نمود که این امر فشار تورمی را بر اقتصادهای منطقه وارد خواهد نمود.

نظرسنجی خصوصی دوشنبه نشان داد که شاخص مدیران خرید (PMI) بخش تولید ژاپن در ماه مه به ۴۹.۴ واحد رسید که نسبت به آوریل، افزایش پیدا کرد، اما برای یازدهمین ماه متوالی زیر ۵۰ واحد باقی ماند که نشان دهنده رشد منفی است.

نظرسنجی شرکت «اس اند پی گلوبال» نشان داد شاخص مدیران خرید کره جنوبی، چهارمین اقتصاد بزرگ آسیا، در ماه مه به ۴۷.۷ واحد رسید که به علت تقاضای ضعیف و ضربه ناشی از تعرفه های آمریکا، برای چهارمین ماه متوالی زیر ۵۰ واحد باقیمانده است.

در شرایطی که تعرفه های ترامپ و عدم اطمینان در مورد سیاست تجاری آمریکا، بر صادرات و فعالیت شرکت ها تأثیر گذاشت، ژاپن و کره جنوبی در سه ماهه اول شاهد رشد منفی اقتصاد خود بودند.

نشانه های اندکی از بهبود شرایط وجود دارد. ترامپ، روز جمعه، اظهار داشت: چین توافق دو جانبه برای کاهش تعرفه ها را نقض کرده است، در حالیکه چین ادعا کرد که ارتباط تجاری با آمریکا را حفظ نموده است.

ترامپ همینطور از دو برابر شدن تعرفه های جهانی فولاد و آلومینیوم به ۵۰ درصد اطلاع داد که بار دیگر تجارت بین المللی را متزلزل کرد.

طبق گزارش رویترز، ژاپن و آمریکا جمعه گذشته توافق کردند که قبل از اجلاس گروه هفت در ژوئن، دور دیگری از مذاکرات تجاری را برگزار خواهند کرد، اما مذاکره کننده ارشد تعرفه ای ژاپن اظهار داشت: بدون امتیازگیری در مورد همه تعرفه های آمریکا، همچون تعرفه های خودرو، هیچ توافقی حاصل نخواهد شد.

بررسی های خصوصی نشان داد که ویتنام، اندونزی و تایوان هم در ماه مه شاهد کاهش فعالیت کارخانه ها بوده اند.





منبع:

1404/03/12
11:32:03
0.0 / 5
33
تگهای خبر: تولید , شركت , صادرات , هزینه
این پست زمین دار شو را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۲
فروش ملک
zamindarsho.ir - حقوق مادی و معنوی سایت زمین دار شو محفوظ است

زمین دار شو

فروش زمین و ملک

زمین دار شو: پلتفرم جامع خرید، فروش و اطلاع رسانی ملک و مسکن